Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze na internet stranici klimeonline.com i koje su korištenjem te stranice prikupljene i pohranjene u bazama podataka Makinja d.o.o.

Makinja d.o.o. kao pružatelj usluga internetske stranice klimeonline.com pridržava se zakonskih propisa sa ciljem zaštite privatnosti korisnika.

Krajnji korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka može poslati e-mail na adresu servis@klimeonline.com

Pristupanjem i uporabom internet stranice klimeonline.com, krajnji korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio, i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe internet stranice klimeonline.com

Ukoliko se Krajnji korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo krajnjeg korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi internetsku stranicu klimeonline.com.

Ovu izjavu o povjerljivosti podataka Makinja d.o.o. može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta izjave o povjerljivosti podataka u dijelu “”Privatnost podataka”” na internet stranici. Izmjene izjave o privatnosti podataka stupa na snagu odmah nakon objave na internetskoj stranici klimeonline.com.

Privatnost podataka
Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Prodavatelj
Prodavatelj je Makinja d.o.o., a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica, općom uplatnicom, virmanom ili pouzećem. Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi roditelji, staratelji ili zakonski zastupnici. Djelomično poslovno sposobne osobe ugovor na daljinu mogu sklopiti samo uz suglasnost njihova zakonskog predstavnika. Ugovor sklopljen na daljinu može se raskinuti ukoliko zadovoljava uvjete Zakona o zaštiti potrošača.

Autorska prava
Sva prava nakladnika i nositelja programa na snimljenom i tiskanom djelu su pridržana.
Izdavač i nakladnik je tvrtka Makinja d.o.o.
Kupac se obvezuje da neće neovlašteno umnožavati, izvoditi, koristi za radio difuziju te prodavati proizvode prodavatelja niti bilo koji dio tih proizvoda.