Podrška korisnicima
0800/600-100
Pon-Pet: 8:00-17:00
Besplatna dostava
za sve narudžbe iznad 1999 kn
 
Ovlaštena montaža
na području cijele Hrvatske
Povrat robe
moguć povrat unutar 14 dana
Kategorija:

Crimson Palms Hotel

239,00 kn

Plaćanje karticama/na rate
Osnovne karakteristike:

Consequat a scelerisque suspendisse vel et eget eu vitae adipiscing nibh scelerisque semper cum adipiscing facilisis adipiscing est accumsan lorem vestibulum. Aliquet mus a aptent ullam corper metus accumsan. Habitasse a purus nec ipsum a urna ac ullamcorper varius metus blandit posuere.

Opcije plaćanja: Gotovinom prilikom preuzimanja, uplatom na račun, PayPal-om, kreditnim karticama jednokratno i na rate

Opis

The history of our hotel

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here, content here’, making it look like readable English. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for ‘lorem ipsum’ will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose.

 • Breathtaking sea view
 • Comfortable hotel rooms
 • Delicious national cuisine
 • Excursions to local attractions

Special features

 • Number Of Rooms: 90
 • Room Size: 24 square metres
 • Bed Type: Double / twin
 • Maximum Adults: 3 adults
 • Location: First Line
 • Restaurant: A La Carte
 • Private Parking: Yes
 • Free WiFi: Yes

Our services

Recreation

There are many variations of passages of lorem ipsum available.

Personal safe

Generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as.

Restaurant

Many desktop publishing packages and web page editors now.

Minibar

Lorem ipsum passage, and going through the cites of the word.

Baggage

The Internet tend to repeat predefined chunks as necessary.

Workout

Contrary to popular belief, lorem ipsum is not simply random.

How to find us

Condimentum adipiscing vel neque dis nam parturient orci at scelerisque neque dis nam parturient.

Ask a question

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Your Message

  Recenzije (0)

  Recenzije

  Još nema recenzija.

  Budite prvi koji će recenzirati “Crimson Palms Hotel”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  ovlašteni servis i montaža
  OVLAŠTENI SERVIS I MONTAŽA
  jamstvo
  JAMSTVO
  Svi proizvodi u internet trgovini Klimeonline imaju najmanje jednogodišnje jamstvo, koje počinje od dana prodaje uređaja. Jamčimo da navedeni proizvod, koji smo isporučili, nema nedostataka ili grešaka u konstrukciji te da je prikladan i prilagodljiv uporabi. Jamstvo na klima uređaje vrijedi isključivo ako ugradnju i puštanje u rad proizvoda izvrši ovlaštena osoba/tvrtka. Makinja d.o.o. preuzima obvezu da popravi sve kvarove i nedostatke u jamstvenom roku, ukoliko iste nije moguće otkloniti, neispravan proizvod zamjenjujemo novim proizvodom. Kvarovi nastali nepravilnom uporabom, nemarnim odnosom, mehaničkim oštećenjem, strujnim udarom, udarom groma, požarom i slično, izuzeti su od jamstva. Jamstvo prestaje važiti ukoliko se ustanovi da je proizvod ugrađivala/popravljala neovlaštena osoba/tvrtka. Popravak se obvezujemo izvršiti u roku od 45 dana od dana primitka proizvoda na servis. Ako proizvod ne popravimo u tom periodu, obvezujemo se zamjeniti ga novim proizvodom ili sličnim istih karakteristika i mogućnosti uz suglasnost kupca. Ako popravak traje duže od 10 dana, jamstveni rok se produžuje za vrijeme koliko je trajao popravak. Jamstveni list, račun i upute za uporabu na hrvatskom jeziku su sastavni dio isporuke uz naručeni proizvod. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun za cijelo vrijeme jamstvenog perioda, jer putem tih dokumenata može ostvariti svoja prava.

  REKLAMACIJE
  Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan i naručen preko internet trgovine Klimeonline. Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment. U slučaju tehničke neispravnosti, kupac je dužan reklamirati proizvod u roku od 8 (osam) radnih dana. Ako je došlo do oštećenja proizvoda/pošiljke u transportu, takva su oštećenja vizualno vidljiva, u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Kupac i prodavatelj nisu odgovorni za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni tvrtke koja obavlja poslove dostave proizvoda. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu. Svoju reklamaciju nam možete javiti pozivom na broj telefona 0800 600 100. Putem e-maila: prodaja@klimeonline.com omogućujemo Vam izravne upite, primjedbe i pohvale sukladno članku 8. Zakona o zaštiti potrošača. Prilikom reklamiranja proizvoda, molimo vas da nam javite broj narudžbe i broj računa.

  POVRAT SREDSTAVA ILI ZAMJENA
  U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom, isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 14 dana od primitka. Kako biste iskoristili ovo pravo, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom dokumentacijom s kojim je proizvod bio isporučen. Povrat sredstava izvršit ćemo u roku 3 (tri) dana od dana postizanja dogovora na vaš račun sa kojeg je uplaćen proizvod. Ako ustanovite, prilikom prve uporabe, da je uređaj koji ste dobili neispravan, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku izvršili zamjenu za ispravan uređaj. Svoj zahtjev za povrat sredstava ili zamjenu uređaja možete javiti pozivom na broj telefona 0800 600 100. Putem e-maila: prodaja@klimeonline.com omogućujemo Vam izravne upite, primjedbe i pohvale sukladno članku 8. Zakona o zaštiti potrošača.

  OBAVIJEST O PODNOŠENJU NAČINA PRIGOVORA POTROŠAČA
  Prema Zakonu o zaštiti potrošača (NN br. 79/07, 125/07, 79/09 i 89/09-ispravak, 133/09) tvrtka Makinja d.o.o. se obvezuje zaprimiti pismeni prigovor kupca na izvršenu uslugu te na isti odgovoriti pismeno u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora. Obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu: Makinja d.o.o., Ban Mladenova 1, 21000 Split ili na e-mail adresu: prodaja@klimeonline.com . Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora. Potrošač treba uz prigovor dostaviti osobne podatke za dostavu odgovora.
  dostava

  Internet trgovina Klimeonline u vlasništvu je tvrtke Makinja d.o.o. sa sjedištem u Splitu Ban Mladenova 1.

  Proizvodi koji se nalaze u ponudi na internet trgovini Klimeonline isporučuju se korisnicima/kupcima na području RH.
  Rok isporuke je do 3 radnih dana (otoci – 6 dana), po primitku Vaše narudžbe/uplate/online transakcije ukoliko je proizvod raspoloživ kod glavnog uvoznika.

  Dostava robe je besplatna!

  Dostavu vrše Trast i HP express.

  Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.
  Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču .
  U slučaju da je došlo do oštećenja proizvoda/pošiljke u transportu, takva su oštećenja vizualno vidljiva, u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate.
  Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

  Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.
  Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

  Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi narudžbu robe, potvrdu gotovinskog/virmanskog plaćanja, potvrdu kojom se odobrava online transakcija.
  Nakon zaprimanja te potvrde prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku do 3 (tri) radnih dana , otoci do 6 (šest) radnih dana.

  Shopping cart

  close

  Sign in

  close

  Scroll To Top

  HEY YOU, SIGN UP AND CONNECT TO WOODMART!

  Be the first to learn about our latest trends and get exclusive offers

  Will be used in accordance with our Privacy Policy